- Vi var ganske langt unna hverandre i forhandlingene. Dagens spillerlogistikk og den usikre fremtiden ligger også til grunn for vurderingen, sier Johannessen til Trønderbladet drøyt et døgn etter han kom med kunngjøringen på Twitter.

Les også: Starter juniorlag på Melhus igjen

Les også: Rødde ferdig i Gruva

Spillerflukt

Rødde rykket ned fra 2.divisjon etter at laget opplevde en massiv spillerflukt i sommer. Spillerne som sto igjen klarte ikke å holde laget fra nedrykk og nå erfarer også Trønderbladet at stjernekeeper Erik Sivertsen på veg bort. Det er sannsynligvis også Mikal Haugen Bjørnstad, mens kaptein Jørn André Hugdal blir spillende trener i klubben.

Kan bli Tiller igjen

Det ligger også an til at Melhus-gutta Kristian Andreassen, Tommy Solem, Eirik Ramlo og Edvard Ølstøren - som gikk skadeplaget i hele 2015-sesongen - også blir i klubben. Og fortsatt har ikke laget fått på plass hjemmebane for 2016-sesongen. Trønderbladet vet at sportslig leder Geir Arne Kristiansen har jobbet for en retur til Tiller, der klubben ble utskilt i 2012.

- Det ville vært krevende å ta opp igjen denne tråden i 2016, for 3.divisjon er ingen dårlig liga. Man skal ikke tro at vi kommer til å dominere den selv om vi gjorde mange ålreite kamper i 2.divisjon i høst, sier Johannessen.

Blir pappa

Han understreker at han ikke bærer nag til klubben, selv om de angivelig sto langt fra hverandre på flere punkter. Johannessen vil takke klubben for tilliten de har vist den unge, nyutdannede trenerduoen bestående av ham selv og Skorstad.

- Jeg fikk et tilbud og har hatt tre fantastiske år i Rødde. Det har vært lærerrikt og spennende, sier han og utelukker ikke at han returnerer til treneryrket i fremtiden. Familieforøkelse på hjemmebane i januar gjør at det uansett blir nok å holde fingrene i for 28-åringen. Da venter han sin førstefødte sønn.