Gimse endte desidert sist i årets 4.divisjon med fattige tre poeng på 18 kamper, men fikk beholde plassen i divisjonen ettersom både Buvik 2 og Rødde 2 trakk seg ut av serien på et tidlig tidspunkt.

Les også: Disse møter Gimse og Trønder-Lyn

Les også: Gimse blir i 4.divisjon

– Dårlig forberedt

Gimse kom raskt på etterskudd poengmessig, og i løpet av hele sesongen vant de kun hjemmekampen mot KIL/Hemnes 2.lag.

– Det som skjedde i år er slett ikke representativt for Gimses del. Det skal jeg være den første til å innrømme. Vi stilte dårlig forberedt og kom tidlig på etterskudd kontra lagene foran oss på tabellen. Samtidig gikk noe av lufta ut av oss innledningsvis da vi skjønte at vi kunne berge plassen uansett utfall av sluttabellen, forteller Gimse-trener Ketil Olsen.

Forsterker i alle ledd

Olsen har derimot ikke ligget på latsiden i høst og kan nå presentere flere spennende navn foran 2016-sesongen:

– Thomas Valø er klar. Han kommer fra spill i 2.divisjon med Rødde og har som de fleste vet en spennende CV. Thomas er kjempemotivert for å spille for oss og skal i tillegg bidra som spillerutvikler i klubben framover. Per Mikael Haugen kommer fra Flå/Lundamo/Hovin, mens Einar Øverås er tilbake på Brekkåsen igjen etter å ha spilt høstsesongen på Frøya, informerer Olsen.

Øverås var toppscorer i Gimse i 2014, før han forlot Gimse til fordel for spill i Frøya i sommer.

Det kommer flere

– I tillegg er både Mads Kristian Skjærvold og Jonas Øhlen tilbake i Gimse-drakta etter å ha hatt en liten pause fra fotballen. Skjærvold har vært hos oss tidligere og bidrar med mye rutine, mens Øhlen er et keepertalent som nå vil satse på fotballen igjen, sier Olsen.

– Kan det være aktuelt å hente inn enda flere?

– Ja. Planen er å ha neste års spillertropp ferdig spikret rundt 1.desember. Jeg jobber fortsatt med 2-3 navn, men vet mer i neste uke. Av hensyn til spillernes nåværende klubber ønsker jeg ikke å gå ut med hvem det dreier seg om, understreker han.

Foreløpig spillertropp

  • Keepere: Gjøran Nygård, Jonas Øhlen og Espen Kaldal.

  • Utespillere: Thomas Valø, Per Mikael Haugen, Einar Øverås, Mads Kristian Skjærvold, Erik Mjøen, Daniel Fagerbekk, Stian Olsen, Einar Berg, Anders Olsen, Jean Maduga, Nikita Irakoze, Kim Arntzen, Jan Morten Skei, Mathias Aune, Simen Johansen, Aleksander Åmot Olsen, Jo Erik Andreassen, Jonas Arntsen, Martin Aursand Berge, Lasse Soleng, Jonas Skjefte, Martin Gaasø, Jørgen Østby og Mikael Aune.