Lagleder Vidar Reitan ser tilbake på en sterk sesong i femtedivisjon, der nyopprykkede Støren til slutt karret seg opp på en imponerende tredjeplass i avdelinga.

Les også: Støren må på trenerjakt

Les også: – Tullete å reise til Frøya på en onsdag

I år har de også brutt en barriére ved å knuse «storebror» Sokna i to kamper, 6-0 hjemme på Støren og 1-4 borte på Hovsmoen gras.

Lenge siden sist

– Plasseringen er den beste fra et lag i Midtre Gauldal på fem år, sier Reitan som har gravd litt i statistikken.

Singsås endte på sjetteplass i fjerdedivisjon i 2010, men det bør nevnes at det den gang ikke fantes noen sjettedivisjon, som nå er den laveste i systemet. Singsås stilte ikke med seniorlag på herresiden i 2015.

I år ble altså Støren Midtre Gauldals beste fotballag på herresiden, og det er svært lenge siden sist.

– På kretsens sider er det tabeller tilbake til 1999, og etter en gjennomgang så ser jeg at enten Singsås eller Sokna har vært foran oss i alle disse årene, opplyser laglederen.

Før det hadde Singsås flere år i tredjedivisjon på 90-tallet, og på 80-tallet hadde Sokna en god periode.

– Sannsynligvis er det enda lenger enn 16 år siden Støren var best i kommunen.

Også foran Melhus

Størens mannskap viste lovende takter allerede før sesongen da de både vant Gauldalscupen for tredje gang på fire år, samt Selbu Sparebankcup tidlig på året.

– Vi er veldig fornøyde med sesongen. Mot slutten brøt vi både Melhus’ seiersrekke og slo Rindal borte slik at vi snek oss foran både Melhus og Rennebu på tabellen, sier Reitan.