Støren kan se tilbake på en strålende sesong i 5. divisjon. Det nyopprykkede laget endte til slutt på 3. plass i årets serie og tok faktisk poeng fra alle lag, unntatt den suverene seriemester Trønder-Lyn.

– Ingen dramatikk

Forsbergh, som signerte en ettårs kontrakt med klubben i februar i år, blir derimot ikke med videre.

– Det ligger ingen dramatikk i dette. Jeg signerte en ett-års kontrakt i vinter og forholder meg til den. Det er hovedsakelig ønsket om å ha mer fri i helgene og at jobben krever sitt som ligger bak denne avgjørelsen, sier den avtroppende Støren-treneren til Trønderbladet.

– I tillegg begynner jeg å dra på årene jeg også.

Har tatt steg

Støren var oppe i 5. divisjon så seint som i 2013, før laget rykket ned igjen. I 2014-sesongen vant laget 17 av sine 18 seriekamper og tok med det steget tilbake igjen på første forsøk.

Les også: – Tullete å reise til Frøya på en onsdag

– Det er mye spennende på gang i Størenfotballen. Det må du gjerne sitere meg på, understreker Forsbergh, som sier han egentlig tok avgjørelsen om å gi seg allerede da jeg skrev under for én sesong i vinter.

– Lokaloppgjørene pirret

Han forklarer at det er krevende med kamper i helgene i tillegg til treninger på kveldstid når man har full jobb ved siden av.

– Det som pirret meg mest var i grunnen alle de spennende lokaloppgjørene vi hadde i årets serie med kamper mot Trønder-Lyn, Sokna, Melhus og Flå/Lundamo/Hovin, forklarer han.

Klubben håper å ha en ny trener på plass før jul.

Les mer i Trønderbladet torsdag.

Støren-trener Tor Jarle Forsbergh. Foto: Arkiv