Hotellet på Støren åpnet i juli, og har siden da tilbudt sine gjester frokost fra en innholdsrik meny. Nå utvider de matserveringen, og tilbyr gjester middag hver fredag, lørdag og søndag, i tillegg til at overnattende på hotellet kan bestille en dagens rett også de andre ukedagene.

– Vi starter med en liten meny, med veldig signifikante retter, med lokale råvarer, uttaler hotellsjef Elin Hörnqvist.

Det vil bli en del klassiske retter som folk vil kjenne igjen, men med et moderne preg.

– Vi skal ha noen småretter, to til tre hovedretter og desserter, forteller hotellsjefen.

Etter hvert vil de utvide menyen og by på lunsj i tillegg, med det blir senere. Hoteller har en egen selskapsmatmeny, for de som ønsker å ha selskaper eller andre arrangementer her.

På fredag får de besøkende anledning til å smake på det meste fra menyene, og det blir åpent mellom klokka fire og seks på ettermiddagen.

Hotellet har hatt bra belegg i sommer, selv om de kanskje fikk noe færre laksefiskere på besøk enn ventet.

– Vi har ikke hatt fullt hver natt, men ganske bra, sier Hörnqvist.

Hotellsjef Elin Hörnqvist åpner nå kjøkkenet for middagsservering ved Støren Hotell. Foto: Eskil Buseth Folstad