14 møtte opp på det åpne møtet Svein Hovin, Kjell J. Gylland og Roger Skjærvold hadde tatt initiativ til. Møtet ble holdt mandag kveld på Midttømme Trelast, og mange gode forslag til et triveligere Hovin kom fram.

Mange av forslagene tar sikte på å få det ryddigere, triveligere og penere på Hovin. Blant forslagene som ble lansert var maling av undergangen under E6, utbedring av Gulfossbrua, oppgradering av sentrumsområdet, akebakke til ungene, møteplasser for ungdom, aktiviteter på samfunnshuset på fredagene, vardetenning, pynting med flagg og blomster, utsetting av benker, bygdakveld, juletrefest og få rutebussen til å kjøre innom sentrumsområdet.

Forslaget om å få i gang en kafe med for eksempel søndagsåpent, var det stor stemning for. Hovin pensjonistforening driver Kvilbua to dager i uka, og de frammøtte ønsker seg en kafe som kan ha åpent andre dager også.

Initiativtakerne fikk ros for å ha innkalt til møtet, og det var stor stemning for å fortsette arbeidet med å realisere noen av ideene.

- Det var flott at så mange kom. Det er viktig å gjøre noe nå som mange flytter til Hovin i forbindelse med det nye boligfeltet, sier Roger Skjærvold.