Kvinnen som frontkolliderte på E6 i Kvål sentrum mandag ettermiddag med en annen kvinnelig bilist, kjørte i en bil som var stjålet på Oppdal. I tillegg hadde hun ikke førerkort.

Mistenker ruskjøring

Melhus lensmannskontor opplyser at kvinnen som er i 25-30-årsalderen, er kjent for politiet fra før. Etter ulykka ble det tatt blodprøve av ulykkessjåføren på sykehuset fordi politiet mistenker ruskjøring.

Det var klokka 16.55 politiet fikk melding om en frontkollisjon på E6 på Kvål. Kvinnen hadde kommet over i motsatt kjørefelt, og frontkolliderte med en bilist. Begge to ble skadd. Den kvinnelige ulykkessjåføren fikk lettere skader og ble lagt inn på sykehus. Hun er nå ifølge politiet utskrevet. Kvinnen som satt i bilen som ble påkjørt, fikk nakke- og ryggskader.

Helt grusomt

- Det var datteren min som satt i bilen som ble truffet. Det er helt grusomt å tenke på det som har skjedd, og jeg tør ikke å tenke på hvordan det kunne ha gått. Datteren min som bor på Kvål, kom fra jobb og skulle akkurat svinge av for å komme seg hjem. Heldigvis hadde hun ikke valpen med seg, sier en kvinne som har tatt kontakt med Trønderbladet.

Etterforsker ulykka

Politibetjent Tommy Aune sier at politiet ikke vet hvor fort kvinnen som forårsaket ulykka, kjørte. I Kvål sentrum er det 50-sone, og politiet mener det kunne ha gått langt verre med de to sjåførene om det hadde vært en høyere fartssone.

Politiet etterforsker ulykka, og Aune sier at det er for tidlig å si hva som er årsaken til ulykka og hvor høy hastighet kvinnen holdt.

- De som kjørte etter dama som kom over i motsatt kjørefelt, påstår at dama kjørte vinglete ei stund før ulykka, sier kvinnen som har ringt Trønderbladet.

E6 ble først helt stengt, og deretter ble ett kjørefelt åpnet. Etterhvert ble E6 ryddet. Bilene fikk store materielle skader.

Les også: frontkollisjon på Kvål

hva får du i bot om du kjører for fort?