Melhus skysstasjon har sett seg lei på at folk parkerer der de ikke kan på parkeringsplassen utenfor Melhus skysstasjon. Feilparkeringa går utover leietakere i skysstasjonen.

- Vi starter borttauing i løpet av uka, sier Magnar Lilleberg, daglig leder for Melhus skysstasjon.

Lilleberg er i ferd med å kontakte Svinsås Auto i Melhus sentrum for å høre om de borttauede bilene kan stå der inntil eierne henter dem. I tillegg til borttauing, kan det også bli bøtelegging. Lilleberg har spurt Trondheim parkering om de vil ta på seg bøtelegginga, og de har sagt ja mot at det undersøkes om lovgrunnlaget er i orden. Det er eieren av arealet som skal si ja til bøtelegging, og i dette tilfellet er det Melhus kommune som eier og skysstasjonen som leier. Ifølge Lilleberg er både ordfører og varaordfører orientert om at borttauing og bøtelegging er i emning.

Det er stor mangel på parkeringsplasser i Melhus sentrum fordi mange vil ta buss. Bilister forsøker å løse dette ved å parkere der de ser en parkeringsplass. Men noen av plassene er reservert. Onsdag var for eksempel nesten alle plassene reservert prestekontoret og Melhus voksenopplæring, opptatt av andre. Biler med parkeringsskilt merket prestekontoret, var parkert på fortau fordi førerne fant de reserverte plassene okkupert.