Snart åpner Orion kafé og restaurant på Ler, og veifarende finner igjen et rastested og bensinstasjon ved E6.

Mange har beklaget at Oles Autorast ble lagt ned fordi serveringsstedet både var et viktig treffsted for folk i nærområdet og fordi mange hadde det som fast stoppested.

Oppussing

Etter å ha pusset opp lokalene både utvendig og innvending samt knyttet til seg drivstoffleverandøren Hydro Texaco, er familien Kucukyavuz klar til å starte opp drifta så fort han får godkjenning fra Melhus kommune. Det håper han å få i løpet av de nærmeste dagene.

- Det blir samme meny som før, og vi kommer til å servere alt fra kjøttkaker til burgere. Dessuten kan folk også få kjøpt frokost, sier Levant Kucukyavuz.

Oles Autorast var i sin tid kjent for norsk tradisjonsmat som hvalbiff med kålstuing og såkalt trailermat. Familien Kucukyavuz er i gang med å studere den gamle menyen for å se hva som blir tatt med videre, og Levant sier at de vil basere seg på samme konsept som før og med pizza i tillegg. Trailer spesial, pølsesmørbrød og egg & bacon er blant rettene som er nevnt på skiltene over disken. Etter hvert kommer de til å søke om skjenkeløyve, forteller Levant.

- Det er marked for en kafé og bensinstasjon her, og vi prøver å få de gamle kundene tilbake, sier Levant.