- Fylkesordfører Tore Sandvik har vært én gang i Melhus siden forrige valgkamp, og det var på åpninga av det nye togtilbudet. Han er aldri å se ellers, sier ordfører Jorid Jagtøyen (Sp).

Var på skolen

Sist fredag var fylkesordfører Tore Sandvik på Melhus videregående skole der han fikk høre om makkerskap, lærlingesituasjonen og skolens utbyggingsplaner. Sandvik sa da at Melhus videregående skole ikke står på prioriteringslista, og at dersom skolen vil inn på den, må det inngås partnerskap der Melhus kommune bidrar med for eksempel kulturhus, idrettshall og eventuelt ny barneskole i tilknytning til den nye delen av Melhus videregående skole. Han oppfordret også skolen om å få laget mer oppdaterte planer for utvidelse.

Ordfører Jorid Jagtøyen ble overrasket da hun fikk høre om fylkesordførerens besøk i Melhus, og selv var hun på vei til Birken den dagen.

- Det er faktisk Melhus' tur nå. Senterpartiet går for påbygging av skolen, vi dobler antall lærlinger i kommunen og vi vil utrede salg av Melhushallen til fylkeskommunen, opplyser Jagtøyen til Trønderbladet.

Jagtøyen har sittet i skoleutvalget i åtte år.

- Jeg synes fylkesordføreren burde hatt møte med ordføreren, sier Jagtøyen.

- Er ofte i Melhus

Fylkesordfører Tore Sandvik sier til Trønderbladet at han ofte er i Melhus.

- Det er heller ordføreren i Melhus som er usynlig. Det er mer relevant å besøke skolen enn ordførerkontoret, mener Sandvik.