En mann i 20-årene fra Midtre Gauldal har ifølge politiet, til slutt erkjent at han kjørte på en fotgjenger i Spjeldbakkan på Støren.

Påkjørselen skjedde 28. juli klokka 23, og politiet gikk ut med en etterlysning etter sjåføren som kjørte i en mørk stasjonsvogn. Bilen var senere samme kveld sett et annet sted i kommunen.

- Vi har funnet ut hvem som var fører, og han måtte erkjenne påkjørselen ut fra bevis i saken. Det er opp til påtalemakta hvilket utfall det blir i saken, sier politiførstebetjent Svein Erik Halvorsen ved Midtre Gauldal lensmannskontor.

Sjåføren har ifølge politiet kjørt uaktsomt, forvoldt skade på fotgjengere, stukket av fra ulykkesstedet og varslet ikke etterpå. Han hadde heller ikke førerkort. Politiet har ikke mistanke om promillekjøring.

- Han har forklart at det oppstod noe teknisk med bilen slik at han holdt på å kjøre utfor veien. Han traff autovernet og så fotgjengeren. Etter påkjørselen stoppet han og så at han hadde vært borti noe. Ifølge forklaringa ble han grepet av panikk, sier Halvorsen.

Vitner hørte smellet, og så fotgjengeren ligge på veien. Fotgjengeren hadde gått langs veikanten.

- Fotgjengeren fikk skrubbsår, og det er flaks at det ikke gikk verre med fotgjengeren, sier Halvorsen.

Politiet har etterforsket saken, og fant etter hvert fram til hvem som var sjåfør i bilen som ble etterlyst.