Kafé og interiørbutikk i ett. Konseptet som Anna Schei Lorentzen og Cathrine Jakobsen åpnet 2.august i fjor har fått overveldende respons både fra lokale gjester og langveisfarende.

- Tilfører Melhus sentrum mye

Marit Øyaas tilbragte lørdag formiddag sammen med Irene Skogstad og Leif Anders Øyaas der kaffe og kake stod på menyen hos Schei Jacobsen. Hun sier behovet var stort for nettopp dette konseptet i Melhus sentrum.

- Det er noe eget med Schei Jakobsen. Vi er her ofte, og bruker det som lunsjsted eller bare for å ta en kaffekopp. Det var et behov for et sted som dette, og vi er utrolig glade for å ha muligheten til å dra hit. De har tilført sentrum mye, mener Øyaas.

Rørt over mottakelsen

Og innehaverne selv er ydmyke overfor alt som har skjedd i løpet av året.

- Det har vært et fantastisk år, og jeg blir helt rørt og utrolig takknemlig for at folk stiller opp og bruker oss. Nå skal vi jobbe framover og fortsetter som før, smiler en tydelig rørt Cathrine Jakobsen.

Anna Schei Lorentzen forteller at de får mange tilbakemeldinger, og mange verdsetter at de lager hjemmelaget mat med rene og friske råvarer.

- Maten er det mange som gir oss veldig god respons på. I tillegg nevnes service og atmosfæren som vi har her, og det er utrolig hyggelig. Vi er for alle, og målet vårt er at de som er innom skal trives, sier Lorentzen.

Lørdag var det mye trafikk på dagtid, og bursdagsfesten fortsetter med pubkveld fra klokken 19 til 23.