Søndag arrangerer NMK Støren minneløp for å hedre Terje Solberg. Arild Solberg sier det vil bli spesiell opplevelse. - Jeg er sikker på at min bror hadde likt det veldig godt.

- Løpet har vært planlagt lenge. Vi tar løp for løp, det er to løp i året. Det første var tour de motorsport. Neste løp er Terje Solbergs minneløp på søndag. Løpet i helgen er også et kvalifiseringsløp for landsfinalen for senior. Så de sju beste på søndag blir kvalifisert til å kjøre landsfinalen på Kongsberg, sier Arild Solberg.

Glad for støtte

Minneløpet for Terje Solberg rører ved Arild Solberg og familien. Arild og familien roser motorsportmiljøets støtte.- Det er veldig mange påmeldte. Et vanlig løp i Trøndelag er 40 til 50 førere, men på søndagen er det 108 som skal kjøre, og det er jo veldig mange, forteller Solberg.

Arild sier at de regner med at de får et par hundre tilskuere på søndagens løp i Soknedal fra 11-17.

- Jeg er spent

Arild Solberg skal selv kjøre på søndag, - Jeg er spent, sier han.

- Jeg har ikke kjørt på ni år. Jeg kjører bare det løpet, og det er veldig mange som gjør et engangs comeback. Så jeg tror det kan bli veldig god underholdning. Når man ikke har kjørt på ni år, så går jo verden framover, og bilene går fortere. Så jeg tror faktisk at jeg skal få meg en liten overraskelse. Men jeg får ta det som det kommer, sier en spent Arild Solberg.Arild Solberg sier at han gleder seg, samtidig som han gruer seg.

- For meg kommer det til å bli veldig spesielt. Jeg gruer meg på et vis, fordi jeg skal kjøre en av bilene til broren min. Så det blir litt spesielt. Jeg har vært litt fram og tilbake om jeg skal kjøre, fordi det kan bli litt tøft, og vemodig, sier Arild Solberg.Han forteller at det er fint av klubben å arrangere et løp for hans bror.- Jeg er sikker på at han hadde likt det veldig godt, sier Arild Solberg.