Fire år gamle Baritron har vist ved flere anledninger at den er et talent av den rette sorten. I mai vant den på Bjerke, og mandag kom den fjerde strake seieren for melhustraveren. Ekvipasjen brøt målsnøret først etter et nappetak med Sancus Cox og Bjørn Garberg. Sistnevnte ledet lenge med Baritron utvendig. På oppløpet viste Mjøens hest seg som den sterkeste.

Dødt løp

Etter tre strake tredjeplasser lå det liksom i lufta at en seier sto for tur for Mjøen-trente Spikmira. Favoritt var hoppa ikke, det var Stina og Kai Johansen, men denne galopperte. Og hadde det vært en oppløpsfight i det foregående løpet, ble det ikke mindre fight nå. Så jevnt ble det at ikke en gang et forstørret målfoto kunne skille Spikmira og Sindor X, med Atle Solhus i sulkyen, i mål. Men som Thomas Mjøen slo fast – seier er seier!

Kveldens tredje seier kom i det siste løpet, et løp for 3-åringer. Sky Tanic, etter velkjente Thai Tanic, hadde kun en start i livet som endte med fjerdeplass etter å ha blitt hindret i siste sving og med full fart i mål.

Mer om løpene i papirutgaven torsdag.