Politiet opplyser søndag formiddag om at det har vært ei særdeles rolig helg både i Midtre Gauldal og Melhus. Foruten en rømt hund i Løvsetbakkan fredag kveld, har det vært fint lite å melde om.

Travelt hos naboene

Kanskje like greit - ettersom det det skulle vise seg at de skulle få mer enn nok å hanskes med i nabokommunene, og da særlig i Orkdal.

– Det har vært ei helg med godvær etter mye dårlig vær, og det har gjort sitt til at mye folk har vært ute i helga, også i byen. Det har vært mange meldinger om ordensforstyrrelser, sier operasjonsleder Ebbe Kimo i Sør-Trøndelag politidistrikt til avisa-st.no.

Slått og sparket

Både fredag og lørdag har det vært liv og røre på Orkanger i forbindelse med Strandafestivalen i Gammelosen, der artister som Kurt Nilsen og Jaa9 og OnklP har toppet plakaten. Begge dagene måtte politiet bortvise flere personer fra festivalen.

Natt til søndag ble en mann på 20 år slått og sparket da mange ungdommer og biler var samlet utenfor Oti-sentret etter festivalens slutt.

Voldseposoden skal ha funnet sted klokken 0210. Ifølge politiet skal mannen ha blitt kastet ut av en bil og banket opp. Politiet mistenker en 18 år gammel mann for overfallet, ifølge avisa-st.no.

Promillekjøring og trekrasj

På Fannrem ble en bilfører på 18 år like før stoppet av politiet etter meldinger om vinglete kjøring fra medtrafikanter. 18-åringen ble pågrepet mistenkt for kjøring i ruset tilstand, og blir anmeldt.

Rett etter klokka fire i natt krasjet også en bil i et tre i Skoganveien på Orkanger. Personene som var involvert stakk fra området, men på vei til ulykkesstedet påtraff politiet én av disse. Senere kom de også i kontakt med ytterligere én person knyttet til bilen og den kraftige kollisjonen.

De to som foreløpig knyttes til ulykkesbilen, er ifølge avisa-st.no menn på 19 og 20 år. Det er avkrevd blodprøve av begge to, og det er mistanke om promillekjøring.