De som har fått godkjent sine søknader er Lars Ole Lillebudal, Soknedal sau og geit og Ola Joar Sundli.

De har søkt om midler til kompetanseheving gjennom prosjektet Kompetanseløft trøndersk landbruk.

MelkerobotLars Ole Lillebudal, har søkt og fått støtte til mentorordning innen melkerobot. Mentorparet hans er Ane og Ola Joar Sundli. Mentorordningen innebærer at gårdbrukeren gjør en formell avtale med en kollega. Denne kollegaen skal bistå med råd, veiledning og som diskusjonspartner. Prosjektet støtter mentorpar med 4000 kroner per år.

FagopplæringLokallaget Soknedal sau og geit har fått støtte til faglig opplæring. Det innebærer at de lokale faglagene arrangerer fagmøter med eksterne innledere og studieturer, for å nevne eksempler. Dette støttes med inntil 10 000 kroner per år.

RobotfjøsOla Joar Sundli har fått støtte til å bli med i erfaringsgruppe innen robotfjøs. Erfaringsgrupper støttes med 5000 kroner per år, og innebærer en fast gruppe gårdbrukere som møtes regelmessig for å diskutere fag, og lære av hverandre.

Prosjektet er treårig, og eid av Nord- og Sør-Trøndelag bondelag. Målet for prosjektet er å øke konkurransekraften til trøndersk landbruk, ifølge Sør-Trøndelag bondelag.