Lokalt næringsliv slår seg sammen for å gi én heldig vinner fra Melhus eller Midtre Gauldal en drømmepakke til sommeren.

Det kan være mange grunner til at den potensielt vakre hageflekken eller verandaen forfaller. Noen sliter med økonomien, noen sliter med helsa – og noen sliter rett og slett med å få tiden til å strekke til.

– Nå har du tidenes sjanse til å få alt levert og montert rett utafor huset ditt. Når fagfolket er ferdige med jobben, er det bare å sette seg ned og nyte kaffekoppen, lover daglig leder Stig Mikkelsen i Trønderbladet, som står for regien i det nye prosjektet «Uterommet».

Send inn epost.

28. mai er fristen for de som ønsker å delta i konkurransen, der du både må sende inn et bilde av din dårlig vedlikeholdte uteplass og forklare hvorfor akkurat du fortjener gavepakken. Send inn din søknad med bilde/video på epost til Trønderbladet. Når seks kandidater er plukket ut av juryen og annonsert via Trønderbladet, blir det opp til publikum å bestemme hvem som vinner. SMS-stemmer skal avgjøre.

Det er arkitektene i Solem arkitektur som står for utformingen og tegningen, mens Byggmakker Støren leverer varene, entreprenøren Børset & Bjerkset gjør jobben og Sparebank1 SMN åpner pengesekken.

– Her snakker vi om en bruksklar og individuelt tilpasset uteplass med både møbler og platting og alt annet som hører med, sier Mikkelsen.