32-åringen startet Kvål VVS sist mandag etter at han i flere år har arbeidet hos Oras i Trondheim.

Leietaker

– Jeg har lyst til å prøve noe nytt, og det hadde vært fint å få til et senter på Kvål, sier Løkken.

Rørleggeren som er fra Lundamo, har ambisjoner om å utvide rørleggerfirmaet etter hvert. Mandag tok han i bruk kontoret han leier hos Kvål El-Installasjon. Sistnevnte bedrift leier ut kontorplass til både Kvål VVS og veterinærvakta i tillegg til at firmaet huser egen virksomhet. For snart to uker siden skrev Trønderbladet om hva det har betydd for Kvål El-Installasjon å bli herre i eget hus. Bedriften fikk kjøpe det kommunale næringsbygget i Kvål sentrum. I mange år hadde de ventet på å få komme tilbake til Kvål, og etter en solid oppussing av det tidligere Gaia-bygget, har de fått imponerende lokaler. Her er det kontorer, lagerplass og ikke minst sosiale rom med treningsapparater, biljardbord og darttavle. Ute er det badestamp og stor terrasse.

Les også: Reiser fra Hovin til oppdrag på sjøen

Les også: Nye bedrifter i Gauldalen

Sammenkomst

Terrassen var arenaen for feiringa av den nye leietakeren, og det var Tore Løkken som tok initiativ til å invitere det lokale næringslivet til en sammenkomst.

– Samlinga holdes for at jeg skal bli bedre kjent med bedriftene i nabolaget, forteller Løkken.

Kokk Jens Tore Mandal fra Trøndertun vartet opp med snitter og grillede pølser, og været kunne ikke ha blitt bedre.

Gratulerte

Varaordfører Sigmund Gråbak overrakte blomster til rørlegger-etablereren, og gratulerte med nyetableringa.

– Du er så heldig at du kan flytte inn i fantastisk fine lokaler. Melhus kommune setter pris på at du starter egen bedrift, og at du blir samlokalisert med Kvål El-Installasjon som har fått egne lokaler, sa Gråbak etter blomsteroverrekkelsen.

Gråbak tipset den nyetablerte om at han kan søke om støtte fra det kommunale næringsfondet, til for eksempel markedsføring.