På programmet sto både en innledning om NiT Midtre Gauldal fra lokalforeningens ferske leder Aina Midthjell Reppe, en presentasjon av Moøya næringsparks byggeprosjekt på Støren, en gjennomgang av nye pensjonsregler fra Sparebank1 og bankens utdeling av både Folkets Tælpris og Årets Kremmer 2014.

– Mye støtte

Reppe, som ble ansatt 1. februar, var svært godt fornøyd med oppmøtet og interessen fra de mange lokale næringsrepresentantene som hadde tatt turen til Gaula natursenter.

– Vi har fått veldig mye støtte fra alle vi har pratet med. Det setter vi stor pris på, og det tyder på at folk bryr seg om at det skjer noe, sier hun.

– Nå i oppstarten har jeg hatt en lang rekke forskjellige arbeidsoppgaver. Det har vært alt fra næringsbilaget i påskeavisa og lokalt næringsliv i sammenheng med E6-utbygging til grønnplan for Støren og besøk ved bedrifter. Vi må være synlige og skape engasjement, mener Reppe.

Ønsker bidrag

Som talerør for næringslivet ønsker NiT Midtre Gauldal at enda flere tar kontakt og nyter godt av kompetansen og næringsfellesskapet.

– Vi kan hjelpe til med mye, og vi har plass til mange flere, sier hun.

– Vi er avhengige av at mange bidrar.

Lokalforeninga har opprettet et fagråd på 12 personer ledet av Steffen Rogstad, og i fraværet av en egen næringsrådgiver i kommunen tar også næringsforeninga på seg enkelte oppgaver derfra på forespørsel.