Ungdomsbedriften Smart Wall fra Melhus videregående skole gjorde det skarpt under fylkesmessa for ungdomsbedrifter, og er en av fem ungdomsbedrifter fra Sør-Trøndelag som går videre til NM.

500 elever fra 84 ungdomsbedrifter fra videregående skoler i Trøndelag konkurrerte torsdag om priser og NM-billetter. 17 juryer vurderte bedriftene som kunne vinne priser i 17 kategorier.

Smart Wall fra Melhus videregående skole kom på førsteplass i gruppa beste innovasjon, og tredjeplass i gruppa beste ungdomsbedrift i Sør-Trøndelag og på tredjeplass i gruppa beste logo. Denne bedriften har foreslått at stekepanner får en skillevegg i miljøvennlig materiale slik at det er mulig å lage flere retter samtidig.

Sofie Jagtøyen fra Melhus videregående skole kom på tredjeplass i gruppa beste selger.

Ungdomsbedrifter fra Gauldal videregående skole hevdet seg også i konkurransen. Cash UB fra Gauldal videregående skole kom på andreplass i gruppa beste forretningsplan og på andreplass i gruppa beste markedsføring. Famoij UB fra Gauldal videregående skole kom på andreplass i gruppa beste yrkesfaglige bedrift.