Støren helsesenter har fått sine sårt tiltrengte dynamiske luftmadrasser. Målet til Jane Hofstad fra Støren var å samle inn nok penger til én madrass, men nå har helsesenteret fått to. I tillegg står fremdeles 155.000 kroner igjen på kontoen til foreningen «No one fights alone». Dette er midler som skal komme kreftrammede til gode, og styret i foreningen oppfordrer folk til å sende inn søknader om tilskudd.

De er også i forhandlinger om innkjøp av en blæreskanner til hjemmetjenesten og helsesenteret, og det har kommet inn ønske om foredrag for barn og unge.

– Vi ønsker at dette skal være et lavterskeltilbud, og folk må bare tipse oss om ønsker, sier Gjersvold.

For helsesenteret var de to madrassene veldig kjærkomne, og avdelingsleder Norunn Stenbro, sier dette er innkjøp det normalt ikke er rom for innenfor et vanlig budsjett.

– Det betyr kjempemye! Vi setter veldig pris på å få en så stor gave, uttaler hun.

For pasientene som har fått glede av madrassene, fører dette til bedre liggekomfort, mindre sjanse for trykksår, mindre behov for å bli snudd om natta, og dermed bedre søvnkvalitet,.

– Det er ikke alltid like godt å bli flyttet på, spesielt ikke for kreftpasienter, sier Stenbro.

Av de 190.000 som «No one fights alone har fått inn, kom 60.000 fra billettsalg til konserten som ble holdt i Støren kulturhus den 8. februar, 30.000 kroner kom inn på salg av kaffe, kaker og lodd samme kveld, og 100.000 kroner har kommet inn som gaver fra enkeltpersoner, bedrifter, begravelser og via loddsalg og salg av årmbånd.