Tor Bjøru fra Melhus var blant de 50 som reiste med ulykkestoget til Trondheim mandag morgen, og han er ikke skremt fra å reise med toget igjen.

Når mandagens arbeidsdag er slutt, vil han sette seg på toget tilbake til Melhus igjen slik han pleier.

- Det er realt med tog, og arbeidsplassen min er like ved stasjonen. Tidligere har jeg tatt buss. Jeg kommer fortsatt til å ta tog, og så har jeg jo en far som er jernbanemann, sier Bjøru.

Melhusbyggen satt i kupeen inntil toget begynte å nærme seg Trondheim sentralstasjon. Da reiste han seg opp og stod i nærheten av ei utgangsdør. Han holdt seg fast i et rekkverk.

- Som regel pleier jeg å sitte helt til toget stanser. Denne gangen stod jeg og jeg holdt meg fast. Det var noen sekunders høy skramlelyd, og da tok jeg meg vel enda bedre for, forteller Bjøru.

Da toget kjørte inn i endestokken, dultet Bjøru borti en kvinne og verken Bjøru eller kvinnen ble skadet. Det ble derimot tre passasjerer og konduktøren. En kvinne i 50-årene ble sendt til St. Olavs hospital for behandling av lettere skader, ifølge melding fra sykehuset.

Ifølge adressa.no var flere av de skadde politifolk. Politihuset ligger like i nærheten av jernbanestasjonen.

Togkollisjonen har ført til at endringer i noen av togavgangene mandag ettermiddag, men det toget Bjøru pleier å ta tilbake til Melhus, er ikke berørt etter det Bjøru har registrert.

Les også: fire skadd i togkollisjon