Klokka 15 lørdag ettermiddag ble vinnerne i Melhustorgets gulllotteri trukket ut. Alle som har handlet på Melhustorget de siste ukene har fått én gullbillett per 200 kroner de har handlet for.

I fjor var det én person som stakk av med hovedpremien i gullotteriet til Melhustorget kjøpesenter. I år var premiene fordelt på en hovedpremie på 50.000 kroner, to premier a 10.000 kroner og 1.000 kroner til fem heldige. I alt var det 110.000 «gullbilletter» i strisekkene de ble trukket ut fra.

Ingen av de åtte vinnerne var til stede, men Trønderbladet har ikke kveld pratet med vinneren av hovedpremien på 50.000 kroner. Hun er en kvinne i 50-årene fra Lundamo som var ute på nissetokt da trekningen ble foretatt. Hun var uheldig og skled på glatta, med forslått hofte og håndledd som resultat. Meldingen om at hun har vunnet 50.000 kroner er derfor et lite plaster på såret.

- Jeg bruker aldri å vinne noe annet enn grytekluter og slikt, sier hun, i lettere sjokk over å ha vunnet en fin sum penger i julestria. Hun blir likevel ikke å renne ned butikkene fram mot julaften.

- Nei, jeg er ganske jordnær og liker egentlig ikke å gå i butikker, forteller hun.

Hun vet ikke helt hva pengene skal brukes til, men avslører at hun og mannen snart skal bygge hus, og at de kanskje kan bli brukt til det.

- Blir det noen markering i kveld da eller?

- Kanskje det blir litt gløgg, sier hun smilende.

Mandag kan hun se fram til en hyggelig telefonsamtale fra markedsansvarlig Tone Moum Drazkovski på Melhustorget. Da får hun vite om gevinsten fra rett instans.