Italobrothers omtales av MultiEvent som en av Europas største eurodance-duoer, og de kommer til samfunnshuset på Korsvegen fredag kveld. Arrangøren melder om en voldsom interesse for festen.

Årsaken til at bandet kommer nettopp til Korsvegen, er at arrangør Øyvind Riibe i Lint Event, fant Hølonda samfunnshus etter et tilfeldig søk på samfunnshus i Melhus kommune. Årsaken til søket var at arrangementet egentlig skulle ha vært en annen plass, og at festen da ble avlyst.Riibe kontaktet kommunen for å høre om han kunne leie samfunnshuset, og han har også hatt kontakt med politiet, opplyser han i ei pressemelding.

1300 skal ha meldt fra på Facebook at de vil delta eller kanskje delta, og over halvparten av billettene var tidligere i uka revet vekk.

- Det var mange som tvilte på at Italobrothers skulle opptre på Korsvegen, ryktene om at det kun var en DJ som spilte Italobrothersmusikk, gikk som ild i tørt gress, og det dukket opp mange henvendelser angående dette. Dette fikk Italbrothers frontfigur og vokalist til å ta affære, og spille inn en video hvor han bekreftet at de faktisk kommer til Korsvegen, forklarer Øyvind Riibe i ei pressemelding.

Ifølge pressemeldinga blir det offentlig fest med 18 års aldersgrense, mens det på festplakaten på Facebook-sida står 15 år. Riibe presiserer at det er 15 års aldergrense for å komme inn på festen.

Italobrothers er ifølge Wikipedia, et tysk danseprosjekt der Matthias Metten er vokalist. Bandet ble dannet i 2005.