Aksjonsgruppa mot godsterminal på Søberg har i dag lørdag stand i Melhus sentrum for å samle inn flere underskrifter. Fra før har aksjonsgruppa samlet inn 2500 underskrifter som er blitt overlevert ordfører Jorid Jagtøyen.

En av dem som er med i aksjonsgruppa, er tidligere fylkespolitiker Ola Huke (SV). Han forteller at det ikke er så stor pågang av underskrivere fordi mange allerede har skrevet under på lista.

Hvilken anbefaling prosjektleder Raymond Siiri i Jernbaneverket har gitt til jernbanedirektøren er ennå ikke kjent da Jernbaneverket ikke har villet opplyse om det. 31. desember får Samferdselsdepartementet anbefalinga fra Jernbaneverket, og det blir da klart om Søberg eller Torgård foreslås som lokalisering for ny godsterminal.

I mellomtida vil aksjonsgruppa fortsette innsamling av underskrifter.

- Jeg er litt forbauset over at såpass mange av de politiske partiene i Melhus er så ulne. Det største partiet graver seg ned. Da er det ikke partiene som styrer, men utredningsbyråkratiet, sier Ola Huke (SV).

SV-er er spesielt kritisk til at Arbeiderpartiet ikke har flagget sitt syn. Arbeiderpartiet har tidligere opplyst til Trønderbladet at de vil vente til alle fakta ligger på bordet.

Les også: vil vente med å si hva som er anbefalinga

Les også: her kan det bli mye støy