316.506 personer har klikket seg inn på denne boligannonsen på Finn for å se på dette huset på Kvål. Det høye antallet klikk gir ei plassering på andreplass i Norge i 2014. Norgesrekorden er på 364.780.

Huseier Steffen Ranøyen angrer ikke på at han og samboeren bestemte seg for å selge den unike eiendommen. 20. desember overlater de huset som er i Lebergsvegen på Kvål, til den nye huseieren som er fra Rindal. Både selger og kjøper har stor bilinteresse til felles.

- Det var forventet at det ville bli en del blest rundt huset fordi det var en ganske så unik eiendom. Jeg har lagt ned ufattelig mye arbeid i eiendommen, sier Ranøyen.

Huset oppnådde fem millioner kroner, og det var 100.000 kroner mer enn prisantydning. Ranøyen opplyser at både han og megleren mente det ville være mulig å få en så høy pris selv om prisleiet er høyt til å være Kvål. Den største garasjen har granittfliser, 33 downlights og italiensk designtrapp opp til ei stue.

- Jeg har alltid hatt en drøm om å ha en ordentlig garasje. Da jeg først skulle bygge garasje, ville jeg ta i for å ha god plass og slik at det ble plass til ei stue der, forteller Ranøyen.

Kjøperen har bebudet at han vil sette opp enda en garasje på eiendommen.

- Av hensyn til samboeren og ungene flytter vi tilbake til hjemplassen som er Trondheim, forklarer Ranøyen.

Les også: hva ble huset solgt for?

Les også: kjempeinteresse for huset