Neste onsdag er det klart for Gauldalskonferanse på Støren, og i følge møteleder Hans-Petter Øien Kvam byr programmet på spennende innlegg fra engasjerte mennesker, og tema som vil være interessant for noen og enhver.

- Det å tillate seg å prioritere og bruke tid på slike konferanser er nyttig både for inspirasjon og det å bli bedre kjent med andre næringsdrivende. Det er også viktig også for oss i Næringsforeningen å se at næringslivet er engasjert, og møter opp når vi arrangerer aktiviteter. Det er med og motiverer oss, sier Øien Kvam.

En av foredragsholderne er 20 år gamle Tonje Blomseth. Hun ble landskjent da hun som 17-åring gikk Norge på langs alene fra Lindesnes til Nordkapp. Den unge friluftsentusiasten sluttet på skolen da hun var 17 år for å forfølge drømmen, og er stadig ute på nye eventyr.

På sin siste langtur gikk hun over Nordkalotten alene, en tur som begynte i november i fjor og varte til mai i år. Underveis har Blomseth filmet, fotografert og skrevet, og resultatet har blitt en egen tv-serie og bok som kommer neste år.

Blomseth er ikke bare ute på eventyr, hun reiser også rundt og holder foredrag om hvordan hun har satset for å følge drømmen sin og leve av det hun liker aller best.

Les mer om Tonje i morgendagens avis!