Lørdag ble en 14 år gammel enebolig i Melhus solgt for 6,25 millioner kroner, og DNB Eiendom som solgte boligen, mener dette er prisrekord for en bruktbolig i Melhus.

- Nå er seksmillionersgrensa i Melhus brutt, sier markedsområdeleder Ola Mogseth i DNB Eiendom.

DNB Eiendom har sjekket prisstatistikk, og mener salgssummen for eneboligen er prisrekord i Melhus. 5,59 millioner kroner var summen for forrige rekordbolig, ifølge statistikken.

Prisantydninga på den nylig solgte rekordboligen, var 6,49 millioner kroner. Boligen ligger på Løvset, og er på 382 kvadratmeter. Mye hus for pengene, og relativt lavt kvadratmeterpris, mener Mogseth. Mogseth viser til at snittet for en enebolig i Melhus er 150-170 kvadratmeter.

- Overraskende mange var interessert, og vi hadde 8-10 interessenter. Paret som kjøpte boligen, bor på Heimdal og pendler til en annen kant av Trondheim. De fant drømmeboligen på Melhus, og dette viser at folk er villige til å ta en kjøretur fra stedet de bor til jobben. En lignende enebolig på Byåsen ville ha kostet 8-9 millioner kroner, forklarer Mogseth.

Mogseth viser til at det solgte huset som ligger i Meisevegen, er i enden av veien, har flott utsikt og ikke er langt unna barnehage.

Foto: DNB Eiendom