Tirsdag var det offisiell og høytidelig åpning med kake i de nye lokalene til fysioterapiklinikken, selv om det allerede hadde begynt å bli noen dager siden de ble tatt i bruk. Etter kort tid kan fysioterapeut Per Magnus Borten Moe slå fast at flyttingen en vellykket.

– Vi er veldig fornøyde! Den største forskjellen for oss er at vi får alt på ett plan, og alt blir tilgjengelig for alle, forteller han.

Klinikken holdt tidligere til på mølla i Melhus sentrum, og var der nødt til å bruke to etasjer for å få plass til alt. Nå har de ikke bare fått alt på ett plan, men de har også anledning til å utvide om det skulle bli nødvendig.

– Her har vi rom for å bli større. Hvis vi en gang må utvide, så er det mulig her. Det kunne vi ikke på mølla, og da måtte vi ha gått for en todelt løsning om vi skulle utvidet, sier Borten Moe.

De er totalt ti som deler på lokalene, hvor tre er i hel stilling, og de andre sju har ulike stillingsstørrelser. I tillegg til fysioterapeuter har de manuell terapeut og kiropraktor til stede i klinikken to dager i uka, og en dag i uka har de psykomotorisk fysioterapeut.