Fra og med denne uka vil kundene på Rema Melhus Torg finne en ny nestkommanderende og ferskvareansvarlig på butikken.

- Kristoffer har nok de fleste sett før, han har vært hos oss siden oktober 2011 og jobbet seg stadig oppover, forteller Kristian Lorvik.

Inntil Hans Kristian Finnanger (den forrige nestkommanderende) forlot butikken, så hadde Kristoffer ansvaret for meieri- og frysevarene.

Trine Andersen kommer fra en butikksjef jobb hos BR Leker på City Syd og har tidligere vært å sett på COOP Mega på Melhus der hun jobbet i ferskvaren i to år. Trine er for øvrig bosatt på Kuhaugen, så hun fikk nå en overkommelig arbeidsvei, mener sjefen.

- Det er selvsagt vemodig å måtte ta farvel med Aina Mikkelsen (26 år) og Hans Kristian Finnanger (31 år) etter snart fire og et halvt år med et svært godt samarbeid. Når det er sagt, så unner jeg Aina og Hans den muligheten de nå har fått med å etablere og bygge opp sin egen Rema-butikk ved Guldbergaunet i Steinkjer, og både håper og tror de vil lykkes, forklarer Lorvik.

- I tillegg så er det svært viktig med tanke på rekruttering og få synliggjort karrieremulighetene som finnes innad i Rema-systemet. Min påstand er at går du om en drøm om en dag å bli kjøpmann i Rema 1000, så er det mulig for alle og enhver uansett bakgrunn. Hemmeligheten er stå på-vilje og at du aldri må miste troen på at det er mulig, sier Lorvik.

- Derfor er det med stor glede jeg ønsker Kristoffer og Trine lykke til som henholdsvis nestkommanderende og ferskvareansvarlig, sier kjøpmann Kristian Lorvik.