En enebolig med 1,4 mål stor tomt på Karivollen, er solgt for nesten en million kroner over takst.

Huset er fra 1951, og ble kjøpt av et selskap for 3,25 millioner kroner, opplyser eiendomsmeglerfullmektig Kim Roger Laugsand i Heimdal Eiendomsmegling.

- Det er sjelden at en kan få kjøpt en enebolig til den summen. Vi bommet litt med prisantydninga ettersom det kom flere utbyggere enn ventet. Hadde det kun vært private interessenter, hadde nok huset gått for en god del lavere, sier Laugsand.

Siden prisantydninga var 2,39 millioner kroner, var det mange som kom på visning.

- Interessen var veldig stor. Det var 4-5 budgivere, og privatpersoner hoppet av ganske tidlig i budprosessen, forteller Laugsand.

Megleren er overrasket over den høye prisen, og særlig tatt i betraktning av at huset er 63 år gammelt og i typisk 1950-talls stil. Lite er gjort siden 1951 bortsett fra drenering, forteller Laugsand. I prospektet heter det at kjøperen må påregne oppussing.

Karivollen er et mindre boligområde i nordlig del av Melhus sentrum.  For en tid tilbake ble et annet eldre hus i samme område solgt, og der har kjøperen fått godkjent av politikerne, at han kan bygge leiligheter på tomta.

Prisnivået i Melhus sentrum er høyt, og det er uvanlig at det legges ut eneboliger med så kort avstand til sentrumskjernen.