Melhusbanken styrker de enmannsbetjente filialene på Ler og Korsvegen med mer bemanning og flere banktjenester.

– Vi ser at kassatrafikken går ned, og da kommer spørsmålet om hva en skal gjøre: Skal man la aktiviteten dø hen eller gjøre noe med det? Vi velger det siste. I stedet for å legge ned prøver vi heller å utvide, sier banksjef Ragnar Torland i Melhusbanken.

Tre årsverk på Ler

I november styrkes derfor filialen på Ler til tre årsverk. Det blir installert en automat for innskudd og uttak. I bankens åpningstid vil ansatte hjelpe dem som trenger assistanse ved bruk av automatene, som er tilgjengelig i åpningstiden til Prix-butikken.

Mottak av giroer, kjøp av valuta og mynter etc. vil fremdeles gjøres i banklokalet. I tillegg vil banken ha et fullt sett av rådgivere som vil dekke kundenes behov for lån, ulike spareformer og forsikringer.

- Gjennom kontoret på Ler håper vi også å nå kundene på Lundamo, Hovin og resten av sørdelen av kommunen på en bedre måte enn i dag, sier banksjefen.

To ansatte på Korsvegen

På Korsvegen vil filialen ha åpent to dager i uka med to personer på kontoret. Banken vil installere en minibank på ytterveggen for å tilby uttak av kontanter hele døgnet. Innskudd (med unntak av bedriftsoppgjør) vil skje på Melhus eller Ler. For øvrig vil tjenestetilbudet bli likt på de to kontorene.

Omleggingen og åpning av kontorene Korsvegen og Ler vil skje i begynnelsen av november. Begge kontorene vil ha stengt noen dager i slutten av oktober på grunn av ombygging. Automatene installeres i slutten av september og vil være klare til bruk fra månedsskiftet september/oktober.