På ulykkesstedet opplyste politiets innsatsleder Erik Bang Danielsen at det var to voksne og ett barn i personbilen, og at føreren var alvorlig skadd. De to andre var også skadet, med ukjent omfang, og alle tre var brakt til St. Olavs Hospital før politiet ankom ulykkesstedet. Tankbilføreren er uskadd, opplyser Berg Danielsen. Politiet fikk melding om ulykka litt over klokka 15 søndag.

Operasjonsleder Ole Petter Hollingen hos politiet i Trøndelag fortalte søndag kveld at det stod mye bedre til enn først antatt med bilføreren som ble sittende fastklemt, og at det så ut til å gå bra med ham. Adresseavisen fikk klokka 17.30 opplyst fra politiets operasjonssentral at det stod etter forholdene bra til alle tre, den mannlige sjåføren, kvinna og barnet som var med i bilen.

Lav sol

- Alt tyder på at personbilen som var på vei sørover, hadde skjenet over i motgående kjørefelt og truffet hjørnet på tankbilen, sa Bang Danielsen til Trøndebladet på ulykkesstedet i 16.30-tida. - Vi ser at tankbilen prøvde å legge seg ut til høyre så langt som mulig, noe som bekreftes av vitner, sier innsatslederen. Lav motsol kan ha spilt en rolle, tilføyer han.

Lange køer

Storlersbakken ble stengt i fem timer etter ulykka, og det var omkjøring via Heimdalsvegen og Rødde, men det oppstod lange køer utover ettermiddagen. I 17.30-tida stod køen på E6 fortsatt helt fra Brubakken på Melhus og inn mot Klett. Innsatslederen regnet med at E6 ville bli stengt til klokka 18, men det skulle ta mer tid.

Klokka 20.25 meldte Vegtrafikksentralen at E6 var åpnet igjen.

KØ: Det oppstod lang kø på E6 fra Melhus mot Klett.