3. og 4. november står sangkoret Korista og bandet Full Rulle klar til å ta imot publikum i Hølonda samfunnshus på Korsvegen.

Musikk og mat

Da byr de på helaften med treretters middag, mulighet til å kjøpe øl og vin, en rekke musikalske innslag, allsang og tid til å prate sammen.

– Her blir det musikkopplevelser fra klokka 19 og til midnatt. Dette er noe nytt i Melhus, og vi håper på god mottakelse, sier dirigent Randi Merethe Stenset.

Billettsalget i gang

115 billetter er allerede solgt, og korsanger Marthe Eid forteller at grupper er blant billettkjøperne. På hver forestilling er det plass til 150 slik at det totalt kan selges 300 billetter.

Grunnen til at det er begrenset antall plasser i samfunnshuset er at det skal dekkes bord med hvite duker. Stenset og Eid forteller at maten hentes fra Renåsen som er et cateringfirma i regi av familien Johansen på Gåsbakken.

– Vi håper at folk er tidlig ute med å kjøpe billetter. Kommende lørdag og neste lørdag vil vi selge billetter på de lokale butikkene, opplyser Eid.

– Behagelig lydnivå

Musikkutvalget tror de passer både for ulike aldersgrupper, og de forteller at det ikke er satt 18-årsgrense. Alkoholserveringa innebærer ikke et avgrenset område for servering, men en ordning med armbånd.

– Det blir et proft lydanlegg, og det blir et behagelig lydnivå, opplyser Eid.

Korista startet for snart to år siden, og ble en umiddelbar suksess med godt besøkte opptredener. Nylig opptrådte koret på Korsvegen bedehus, og tidligere har koret trukket fullt hus i Hølonda samfunnshus. Antall kormedlemmer er oppunder 40, og antallet er ifølge Stenset og Eid stabilt.

– Vi har fått med noen flere i det siste, og det er tydelig at kor fenger, sier Stenset.

Bandet

Det var bandet Full Rulle som tok initiativ til et samarbeid med Korista. Bandet startet som gammeldansgruppe, og Anders Aalberg forteller at det 20 år gamle bandet har utvidet til et fyldig repertoar der de byr på country, folkemusikk, dansemusikk, trønderrock og pop.

Anders Aalberg (sang, tangenter og trekkspill), Magne Johansen (sang, gitar og trekkspill), Tomas Amdal (trommer), Håkon Hellem (sang og gitar) og Helge Fuglstad (sang og bass) utgjør Full Rulle.

I 2017 har de 17 spilledatoer, og middagsshowet på Korsvegen er blant dem. I desember skal de til Aurehallen, Selbu og Budal.

Etter at kormedlemmene hadde fått tenkt seg om, takket de ja til et samarbeid.

Øver sammen

Søndag kveld øvde koret og bandet sammen inne på musikkrommet på Eid skole, og det var stor entusiasme rundt samarbeidsprosjektet.

– Vi tror folk vil gå ut uten å være på fest, sier Aalberg.

Sangerne og musikerne lover en allsidig musikkaften. Tema for kvelden er godlåten.

SAMARBEIDSPROSJEKT: Bandet Full Rulle med Tomas Aamdal, Magne Johansen, Helge Fuglstad, Håkon Hellem og Anders Aalberg, øvde søndag kveld sammen med Korista som her er representert ved Susann Ødegaard og Randi Merethe Stenset. Foto: Gunn Heidi Nakrem