1. juli startet tidligstemminga, og ett av stedene der en kan avlegge stemme, er i Melhus. Der har det ikke vært et stort rush, forteller assisterende rådmann Trude Wikdahl.

– Vi ønsker velkommen til tidligstemming i Melhus rådhus Det skal avtales tid dersom man ønsker å komme og tidligstemme i perioden 1. juli-9. august, sier Wikdahl.

Flere muligheter

Før valgdagen 11. september, er det en rekke muligheter til å få stemt ved stortingsvalget. Tidligstemminga er fra 1. juli til 9. august. I Melhus rådhus står stemmeavlukket ved servicesenteret i denne perioden.

Forhåndsstemming

I perioden 10. august- 8. september er det ordinær forhåndsstemming. Da vil stemmeavlukket stå i Melhus bibliotek, opplyser assisterende rådmann.

Lørdag 5. september er det mulig å forhåndsstemme på Melhustorget, Coop Korsveien og Coop Lundamo.

Buen omsorgssenter har forhåndsstemming 1. september, Hølonda helsehus 2. september og Flå eldresenter og Horg sykehjem har forhåndsstemming 3. september. Dersom en ikke har mulighet til å komme seg til valglokalet på grunn av sykdom eller uførhet, kan en søke valgstyret om å få stemme hjemme eller der en befinner seg.

Sametingsvalget skjer også 11. september.