(Foto: harald Langås)

Foto: harald Langås

Klar til utrykning?

Mye har skjedd siden disse karene viser fram en bærbare telefonen.

 

Dette bildet er merket Melhus lensmannskontor i vårt bildearkiv. Det viser stolte karer som holder fram en mobiltelefon. Telefonen er håndholdt, men vesentlig tyngre enn dagens mobiltelefoner som ligger lett i hånda.

Uniformsantrekket viser også at det har skjedd en utvikling innen politiet. Melhus lensmannskontor er for øvrig vedtatt lagt ned som følge av politireformen. Før dagens tilholdssted i Melhuset der lensmannskontoret blir inntil politistasjon sør står klar, var lensmannskontoret i Kroakvartalet i Melhus sentrum.

Underskrev avtale om politistasjon sør

Melhus mister lensmannskontoret, og tirsdag skrev lensmannen, rådmannen og ordføreren under på en samarbeidsavtale om politistasjon sør.

 

Vi bad i papiravisa på fredag leserne om å gi oss tips om hvem som er med på bildet, og det gikk ikke lang tid før vi fikk melding fra Trygve Svardal. Han forteller at karene f.v. er Atle Løberg, Brynjar Einum, Knut Rostad, Jan Jeremiassen og Bjørn Sigmund Knudsen.

 

Mer å lese på Trønderbladet:
 
comments powered by Disqus
Leses nå
 
Nyheter

Kulturminister Helleland på pilegrimstur

Ønsker en plan for de neste 20 årene.

Støtter utbyggere

Melhuslista mener at private bedrifter må få momshjelp når de bygger kommunal infrastruktur.

Drakk øl mens hun kjørte

Stoppet av politiet på Melhus.

Politiet får gjentatte meldinger:

– Du må ta høyde for dyr i veibanen

Politiet får gjentatte meldinger om bilister som ser beitedyr ved veien.

Veteraner går Norge på langs for en god sak

De startet på Nordkapp den 15. april, og planen er å ankomme Lindesnes den 28. september. Da har de tilbakelagt over tre hundre mil til fots!