Hytta på Nerskogen, med en sjelden panoramautsikt mot Trollheimen, hadde en voksen prisantydning også: 3 790 000 kroner. Men budrunden endte på fire millioner kroner.

Les om prisrekorden i Melhus

To budgivere

– Budrunden startet på tre millioner, og endte på fire. Det var egentlig bare to budgivere, men flere var interesserte underveis. Men de rakk egentlig aldri å komme inn i budrunden, forteller eiendomsmegler Kim Roger Laugsand i Heimdal Eiendomsmegling.

Hytta, som ble satt opp i 2010, holder høy standard, og har opp mot hele 15 sengeplasser. Megleren sparer heller ikke på kruttet i annonsen:

«Sjelden – om aldri før, har det vært til salgs en slik hytte med en slik beliggenhet i Nerskogen. En av de aller siste hyttene mot Trollheimen, med vintervei og panorama mot blant annet Trollheimen, Minilla og Svarthetta.»

Les: Prisrekord for leilighet

Husker du dette spesielle huset på Kvål?

Hytter går unna

Siste prisrekord på ei hytte i Rennebu, var på 3 550 000 kroner. Nerskogen er et kjent hytteområde, og Laugsand bekrefter at det er lett å selge hytter i området.

Hyttemarkedet er generelt veldig bra for tiden. Og hytte på fjellet er populært, forteller Laugsand.

Nylig solgte han en hytte i Budal, i Bjørkåsen hyttefelt. Prisantydningen var 1 390 000 kroner, men salgsprisen endte opp på 1 750 000 kroner.

– Det er en hytte uten innlagt vann og avløp. Det er en ganske bra pris for ei hytte i det området, sier Laugsand.

Hytta er satt opp i 1999 og holder fin standard, men mangler altså innlagt vann, og har utedo.

– Både på Oppdal, Midtre Gauldal, Røros og Rennebu har vi solgt mange hytter i det siste. Det har tatt seg opp veldig det siste året. På Røros selger vi nå hyttetomter for opp mot én million kroner, sier han.

Spesielt trekkes utsikten mot Trollheimen fram i annonsen for hytta på Nerskogen, som nylig ble solgt for fire millioner kroner. Det er prisrekord i Rennebu kommune. Foto: Interiørfoto - Heimdal Eiendomsmegling
Denne hytta i Bjørkåsen hyttefelt i Budal gikk nylig for 1 750 000 kroner. Prisantydningen var 1 390 000 kroner. Hytta er uten innlagt vann og avløp. Foto: Interiørfoto - Heimdal Eiendomsmegling