Nye Buvik skole er innflyttet og klar for offisiell åpning torsdag formiddag, sju uker før tida. Det blir snorklipping og tale ved ordfører. Senere på dagen er det åpen skole, der alle som ønsker det kan kome innom og ta en titt på skolen.

- Da kan foreldre, familie, naboer og interesserte komme innom dersom de ønsker. Resultatet har blitt så bra, helt fantastisk. De ansatte og elevene er storfornøyde, sier rektor Astrid Eggen i en pressemelding.

Sløydsal fra 60-tallet

340 skolebarn har hatt full skole under ombyggingen. Fire årstrinn skal inn i nybygget, og nå er alle på plass.

–Uteområdene er blitt oppgradert, og det har også blitt utført noen justeringer på gamlebygget, som skal brukes av 1.-3. trinn. Den flotteste endringen er at sløydsalen er totalrenovert, det trengtes, den har stått urørt siden 60-tallet, forteller Eggen med et smil.

Roser de ansatte ved skolen

–Rektor og lærerne har vært utrolig flinke, og stilt opp med gode innspill. Dette har gjort det lettere å ta raske og gode avgjørelser, forteller Stine Halleraker i HR Prosjekt AS, som har vært kommunens prosjektleder.

Rektor Astrid Eggen forteller at hun har lagt vekt på å involvere de ansatte i prosessen.

–Helt fra starten av har våre ansatte bidratt med gode innspill og råd. Resultatet er meget godt fornøyde lærere, som har fått innfridd sine forventinger, forteller Eggen.