– Det er altfor tidlig å trekke noen konklusjoner enda. Fortsatt gjenstår det mye etterforskningsarbeid, sier lensmann Per Christian Stokke ved Midtre Gauldal lensmannskontor. Det er de som har etterforskningsansvaret etter mandagens arbeidsulykke på Støren, der en mann i 30-årene døde.

Les også: Navnet på den omkomne er frigitt

Flere avhør gjenstår

Politiet har gjennomført tekniske undersøkelser i pukkverket og en del avhør, men fortsatt er det flere avhør som gjenstår.

Les også: Mann i 30-årene omkom

– Vi setter inn de ressurser vi har, men det er vanskelig å si hvor lang tid etterforskningen vil ta. Målet er selvsagt å bli ferdig så raskt som mulig, sier Stokke.

Har ikke frigitt navnet

Politiet er nå ferdig med undersøkelsene i pukkverket. Arbeidstilsynet har nedlagt bruksforbud for den maskinen den døde mannen brukte, men ellers er pukkverket frigitt. Stokke vil ikke spekulere i hva som skjedde, hva årsaken til ulykken kan være eller om det er noen straffbare forhold.

– I samarbeid med Arbeidstilsynet vil vi avdekke om det tekniske var i orden, om instruksene var på plass og om rutiner er fulgt, sier Stokke. Mannen arbeidet alene da ulykken skjedde. Det er ikke klart hvor lenge han har ligget skadd før han ble funnet.

Les også: Kriseteamet støtter ulykkesbedriften

Verken navnet på den omkomne, hans hjemkommune eller firmanavnet er foreløpig frigitt.

ETTERFORSKER: Lensmann Per Christian Stokke setter inn alle tilgjengelige ressurser for å etterforske arbeidsulykken.