Sist lørdag vant en 62-åring fra Melhus 3,984 millioner kroner i Lotto, og i dag feirer Norsk Tipping storgevinsten ved å overrekke kake til Coop Hølonda der kupongen ble kjøpt.

Gårdbruker

Vinneren har ønsket å være anonym, og Norsk Tipping oppgir ikke annet på sin nettside enn at mannen driver gård. Mannen opplyste til Norsk Tipping at han planla ei forsiktig feiring lørdag kveld siden han skulle opp klokka 06 neste dag.

Les også: Superlotto-vinner fra Melhus

Les også: Har ventet lenge på den telefonen

Daglig leder ved Coop Hølonda på Gåsbakken der kupongen ble innlevert, Frode Kjøsen, vet ikke hvem den heldige vinneren er og om han dukker opp når Norsk Tipping kommer på besøk i dag med kake. Diplomet som butikken har fått, er klar til opphenging på veggen.

Den største

- Dette er den største premien vi noensinne har hatt, og dette er artig. Vi forventer ikke at vinneren kommer i dag. Det er ikke alle som vil stå fram, sier daglig leder Kjøsen (46).

- Håper dere at vinneren legger igjen noen Lotto-kroner hos Coop Hølonda?

- Det hadde jo vært fint, men vi vet ikke om han er fra Gåsbakken, sier Kjøsen med et smil.

- Tipper du selv?

- De fleste har vel inne en kupong, og dette viser at det er mulig å vinne, sier Kjøsen.

Les også: Midtre Gauldaling vant 3,6 millioner

Skrapelodd

Lotto og Vikinglotto er de to mest populære lotteriene blant kundene til Coop Hølonda. Butikken selger også mange Flaxlodd siden brukerne av kaffekroken på butikken ofte kjøper lodd. Skrapeloddene fører til mang en munter samtale i rommet som Coop Hølonda har satt av til dem som vil stikke innom for å ta en kopp kaffe. Trønderbladet har tidligere skrevet om den store interessen for Flaxlodd på Gåsbakken, og kjøperne fortalte at det var en forventning om å bli påspandert kake om noen fikk en større gevinst.