– Vi kunne kanskje ventet noen dager til med å åpne, men vi valgte å kaste oss ut i det, sier driver Pinar Simsek i det Trønderbladet tar turen innom på ettermiddagen Kristi himmelfartsdag.
Les mer: Åpner i neste uke
Les mer: Her kommer en ny restaurant
Hun har god grunn til å være fornøyd med tilstrømmingen av folk. Så mange kom det da de åpnet dørene klokka 10 at pizzabuffeten etterhvert gikk tom. Det hjalp heller ikke at sikringen til buffeten streiket.
– Godt å se interessen
Simsek understreker at de ikke har kommet helt i gang enda, og at noe gjenstår før de framstår slik de ønsker å framstå.
– Ja, det er litt oppstartsproblemer og noe småtteri som ikke fungerer optimalt, men vi trenger litt tid på å kjøre oss inn. Nå har vi i alle fall overlevd det første rushet, sier hun og smiler.
– Vi lover å bli enda bedre, men det er godt å være i gang og se den store interessen.
Kundene så uansett ut til å være fornøyde. Særlig mange eldre var innom på åpningdagen.
Fornøyde søstre
De romslige lokalene er delt inn i små og store kroker, og det er brukt mye tid på interiøret. At Melhus har savnet en slik restaurant, er noe flere av gjestene påpeker.
– Dette er veldig spennende, sier Bjørg Olsen.
Hun har med seg de to søstrene sine Jorunn Bergsmyr og Aud Moen for å sjekke ut nyvinningen i Melhus sentrum.
– Dette er noe vi har ventet på, og det ser jo veldig fint ut. Det er lunt og koselig selv om det er stort, sier Aud, som gleder seg til å smake maten.
God start
På menyen står alt fra pizza-, lunsj- og middagsbuffet til a la carte med retter som laks, lasagne og kjøttkaker, i tillegg til internasjonal mat. Det er altså mye å velge i.
– Kokkene og servitørene har jobbet godt i dag, de fortjener skryt, sier Simsek.
– Vi er jo ikke helt ferdig med pyntinga heller. Det kommer blant annet flere historiske bilder på veggene. Nå gleder vi oss til å ta imot enda flere i tiden som kommer.