Melhus lensmannskontor går i gang med avhør for å klargjøre hva som skjedde da en mannlig russ havnet under en bil lørdag kveld på Bagøyvegen.

Les også: Russ havnet under bil

På panseret

Ifølge operasjonsleder Ebbe Kimo ved Trøndelag politidistrikt kan det se ut som at russen satt på panseret. Den 18-årige sjåføren fikk førerkortet beslaglagt. Russen som havnet under bilen, ble fraktet til sykehus.

Lensmann Monica Brækken forteller at politiet vil ta avhør for å klarlegge omstendighetene rundt ulykka.

- Vi skal avklare i dag hva som skjedde. Foreløpig vet vi ikke hvor mange som var på stedet og hvor russen skulle, sier Brækken.

Årets russefeiring startet med ulykka og to meldinger om russ midt på veien. Den ene meldinga kom til politiet klokka 01.55 natt til mandag, og politiet meldte at russen ble hentet av sine mødre.

- Jeg vil oppfordre russen til å vise forsiktighet. Vi har ingen å miste. Jeg ønsker ikke at noen skal bli utsatt for ulykker eller straffbare handlinger, sier Brækken.

Patruljerer

Brækken varsler at politiet kommer til å kjøre runder i Melhus sentrum, til skoleområdet og ned til Cuba der russen ofte har tilhold.

- Vi kommer til å kjøre runder uten at det er noe bestemt formål fordi jeg ønsker at vi skal jobbe forebyggende, sier Brækken.

-