Styret i Grendstuggu på Gåsbakken har innkalt til ekstraordinært årsmøte onsdag kveld. Den første saken har fått tittelen "Grendstuggu SA sin framtid".

- Et problem

I et innlegg på Grendstuggus Facebook-side heter det: "Vi står overfor et problem, at vi i mange år har hatt for dårlig inntekt til drift og vedlikehold samt oppgraderinger. Trenger derfor nye og gode ideer for å skaffe inntekter til Grendstuggu S/A. Vi har også behov for flere folk med engasjement og stor dugnadsinnsats. Hvis situasjonen på sikt ikke bedrer seg, blir alternativet avvikling av Grendstuggu S/A og salg av hus og eiendom."

Den andre saken på det ekstraordinære årsmøtet er endring av valgvedtekter.

Frode Stenset er leder for Grendstuggu, og han forteller at det ordinære årsmøtet var i mars. Da ble vanlige årsmøtesaker behandlet ifølge Stenset.

Les også: Forsøkte seg på striptease

- Ingen dramatikk

- Jeg kan ikke si så noe før møtet i kveld er avholdt. Det er ingen dramatikk, sier Stenset.

Ildsjelene bak Grendstuggu har forsøkt ulike tiltak for å skaffe inntekter til forsamlingshuset som loppemarked, kino og møter. Mest oppsikt vakte strippeshowet. Forsamlingshuset leies ut blant annet til skytterlag og til lag som holder konserter.

Les også: Loppis ga inntekter

Les også: Pinsemoro

Rundt om i Melhus er flere forsamlingshus lagt ned som følge av vanskelig økonomi, og deriblant Bøndernes Hus som ble revet mens Lundamo samfunnshus er blitt omgjort til treningssenter.