Den kvinnelige sjåføren kom ut fra Møstadalsvegen, og skulle kjøre inn på E6 sørover. Dette er sør for Ler, ved gamle Oles Autorast. Sjåføren opplyste til politiet at hun ikke så lastebilen som kjørte på E6 sørover. Personbilen kjørte inn i sida på semitraileren, og traff dieseltanken. Sammenstøtet var ikke så hardt at kollisjonsputa løste ut. Personbilen fikk en skrens, og bakenden traff det bakerste hjørnet på lastebilen. Politiet meldte om uhellet klokka 14.10 torsdag.

Kvinnen og barnet ble sendt til legesjekk ved Lundamo legesenter. Politiets innsatsleder Svein Tanemsmo pratet med kvinnen, og opplyser at hun så ut til å være fysisk uskadet, men preget av hendelsen. Han anslår barnets alder til cirka et halvt år.

Semitraileren var på tur fra Trondheim til Ålesund med matvarer. Sjåføren i Ålesund-firmaet sier til Trønderbladet at han hadde inntrykk av at bilen som kom fra sidevegen var i ferd med å stoppe, men kom deretter ut i vegen.

- Jeg gjorde et forsøk på å svinge unna, men sammenstøtet var ikke til å unngå. Bilen traff meg i sida, sier han.

Bergingsbil ankom stedet cirka klokka 15.00. Politiet opplyser at begge kjørefelt holdes åpen under bilberginga.

Lastebilen får ny dieseltank i løpet av dagen, og kan fortsette mot Ålesund. Sjåføren opplyser at lasten kan holdes kjølig takket være at kjøleaggregatet får diesel fra en annen, uskadet tank.

Gauldal Brann og Redning tok hånd om dieselsølet, ved å spre ut oppsamlingsbark. Dette skal samles opp i løpet av dagen. Det er ikke sluk i nærheten, og brannsjef Arild Karlsen regner med å samle opp alt av dieselsøl.

Politiet oppretter sak på forholdet, men har ikke mistanke om ruskjøring.

En stor mengde diesel rant ut, men Gauldal Brann og Redning opplyser at det var heldig at det ikke var sluk i nærheten. De la oppsamlingsbark for å samle opp dieselsølet.
Både bildeler og ved lå spredt utover E6 etter kollisjonen. Bakdøra på personbilen spratt opp under sammenstøtet.