Rådhusplassen i Melhus har helt full av små og store da julegrana i Melhus sentrum ble tent lørdag ettermiddag. Antall oppmøte var trolig rekordartet.

Nedtelling

Før lysene på treet og i miljøgata (Melhusvegen) ble satt på, holdt ordfører Gunnar Krogstad en tale der han minnet om å ta vare på hverandre og at en kan invitere hjem dem som er alene. Så bad han ungene om å være med på nedtelling, og de var ikke tungbedt.

Familieforestilling

Etterpå var det storslått familieforestilling inne i rådhuset. Melhus skolekorps fikk svært mye applaus for de flotte innslagene. Her møtte publikum i den fullsatte salen karakterer som Jon Blund, skomaker Andersen (spilt av Ørjan Berg) og ikke minst Gjertrud (spilt av Jan Robert Trøan) og Olaf Sand (spilt av Tommy Berg). De to sistnevnte var korpsforeldre.

- Jeg er stolt og rørt, sier dirigent Kjartan Klingen etter at forestillinga var ferdig.

Godt besøk

Korpsleder Eirik Segtnan er glad for å ha fått den første Jul i Melhus i havn.

- Det har vært et utrolig vellykket arrangement med gode tilbakemeldinger. Besøket har vært godt hele dagen, og til slutt var det full kultursal. Dette er jeg fornøyd med. Sannsynligheten for at det blir et nytt Jul i Melhus neste år er stor. Melhus trengte dette, og jeg har følt at noe har manglet, sier Segtnan.

Så var lysene på julegrana utenfor Melhus rådhus påslått.
I kveldsmørket var det ekstra stemningsfullt å rusle i området med bodene.
Jan Roar Trøan og Tommy Berg gled rett inn i rollene som Gjertrud og Olaf Sand.
Melhus skolekorps avsluttet med en rungende god jul-hilsen.