Alle nødetatene, samt luftambulansen, rykket natt til onsdag ut til en trafikkulykke på E6 nord for Soknedal i Midtre Gauldal kommune etter at en semitrailer og en personbil kolliderte.

Det opplyser operasjonsleder Bernt Tiller ved Sør-Trøndelag politidistrikt. Ulykken skjedde rundt klokken halv to.

Les ogsså: E6 var stengt i fem timer

Satt fastklemt

- Føreren av personbilen satt fastklemt, men ble frigjort og sendt med ambulanse til St. Olavs Hospital. Skadene blir betegnet som moderate. Dette betegnes imidlertid som en høyenergi-ulykke, og det venter dermed fullt traumeteam på sykehuset, sier Tiller.

Det skal ha vært én person i hvert av kjøretøyene. Føreren av personbilen var ved bevissthet da nødetatene kom til stedet. Føreren av semitraileren har sluppet fra ulykken uten fysiske skader.

De materielle skadene på personbilen skal være store.

Ukjent årsak

Ifølge operasjonslederen er det fortsatt for tidlig å si noe om årsaken til ulykken. Kriminalteknikere fra politiet, samt Statens vegvesens ulykkesgruppe skal gjøre undersøkelser på stedet i løpet av natta.

Vegtrafikksentralen opplyser at E6 ble stengt ved Hov mellom Berkåk og Støren som følge av ulykken. Klokken 06.30 onsdag morgen ble den åpnet igjen.

Alle nødetatene rykket ut da det ble meldt om en kollisjon mellom en semitrailer og en personbil på E6 i Soknedal. Foto: Fredrik Lien