I helga ble artistene til «Åre Live 2016» offentliggjort. Arrangørene skriver i ei pressemelding at de i lengre tid har ønsket å få med seg noen av Norges fremste musikere til en stor vinterfestival i Åre. Når alpinbakkene stenger lørdag 23. januar opptrer Torstein Flakne, sammen med Dag Ingebrigtsen og The Dynamite Kids på Åres største livescene på Bygget. Arrangørene beskriver stedet som Sveriges største utested. Samme kveld står også Madcon på scenen. Kvelden før er Anders Jektvik og Postgirobygget invitert.

Torstein Flakne tror både svensker og trøndere vil finne vegen til festivalen.

– Dette her blir artig. Jeg har forstått at det er et nytt konsept, og en musikkfestival i januar høres spennende ut, sier Flakne.

Han ser ikke bort fra at han kan kombinere konserten med en tur i slalåmbakkene.

– Det begynner å bli ei stund siden, men det kan jo friste, sier han.

Han er godt kjent i Sverige fra tida med The Kids. «Forelska i lærer’n» lå øverst på svensktoppen i 1981, og da var bandet på en lang sommerturné i nabolandet. Sammen med Stage Dolls har han også turnert i mange land, både i Europa og USA.

Torstein Flakne samarbeider fortsatt med Dag Ingebrigtsen, og de skal til cupfinalen i Oslo med ei ny låt.

Flakne forteller at Stage Dolls også er i støtet. De skal ha en juleturne til Mosjøen, Trondheim, Ålesund og Oslo. Ny plateutgivelse planlegges tidlig i 2016. Her blir det mange nye låter i kjent Stage Dolls-stil.