- Politiet har vært rundt i hele Melhus sentrum for å spørre etter bilder, sier Bülent Kucukyavuz som er innehaver av Mama Rosa restaurant på vestsida av Gaula.

Etterforskningsleder John Torger Konstad har sagt til Trønderbladet at politiet innhenter elektroniske spor, og at det blant annet er fra bedriften Matmegleren der den drapssiktede jobbet på lageret. Konstad har bedt folk komme med vitneobservasjoner fra tidsperioden 17-21.20.

Gjør ingen videoopptak

Kucukyavuz som er kurder fra Tyrkia, fikk også besøk av politiet som ønsket å vite om restauranten har overvåkingskamera.

- Vi har en del afghanske kunder, og de spør om vi kan lage halalmat. Det kan vi, sier Kucukyavuz.

Restauranteieren kunne imidlertid ikke gi politiet bilder fra overvåkingskamera fordi restauranten som ligger i Gaulasenteret, ikke har kamera ute.  Han opplyser til Trønderbladet at han ikke kjenner den drapssiktede.

- Vi har kamera inne, men det har ikke opptaksmulighet. Kameraet gjør det mulig for oss å se fra kjøkkenet om det kommer inn kunder og om kunder går ut, forklarer Kucukyavuz.

Ønsker kamera

Kucukyavuz ønsker å få installert overvåkingskamera utenfor restauranten, og han mener det kan være nyttig om det skjer alvorlige hendelser.

- I neste måte skal jeg på møte med Gaulasenteret, og da vil jeg ta opp ønsket om overvåkingskamera, sier han.

Kucukyavuz forteller at drapet på Nilofer Naseri (27) som bodde i en leilighet på Kuhaugen i Melhus sentrum, har gjort dypt inntrykk. Han synes det er veldig leit det som har skjedd.

Nytt avhør

I dag avhøres den drapssiktede på nytt. I 15-tida opplyser etterforskningslederen at avhøret pågår.

Advokat Tore Angen har sagt til Trønderbladet at den drapssiktede ektemannen har forklart at det oppstod et basketak og at han brukte en kniv på kona. Kniven fant han ifølge advokaten, i leligheten. Nilofer ble drept, og ektemannen har sagt at hun var i live da han forlot leiligheten med den to år gamle sønnen. Politiet pågrep ektemannen kort tid etter at Nilofer ble funnet drept i leiligheten. Ifølge advokaten klokka 15.50, har den siktede ennå ikke tatt stilling til straffeskyld.

Nilofer Naseri ble drept mandag i forrige uke, og sist mandag ble hun gravlagt på Kolstad gravlund i Trondheim der flere hundre var samlet til en siste avskjed med 27-åringen.