- Jeg kjenner ikke noe motiv for drapet, og det har ikke framkommet i avhør, sier advokat Tore Angen.

Les også: Nye avhør drapssaken

Les også: Melhuspolitiet får ikke delta i etterforskninga

Ytre vold

Angen er forsvarer for den drapssiktede ektemannen til Nilofer Naseri som døde som følge av ytre vold mandag i forrige uke.

Les også: Nilofer døde som en følge av ytre vold

Hun ble funnet død i leiligheten på Kuhaugen, og ektemannen er siktet for forsettlig drap. Tirsdag ble hun gravlagt på Kolstad gravlund, og mange møtte fram.

I dag onsdag har den siktede ektemannen sittet i avhør hos politiet, og Angen forteller at den siktede forklarte seg grundig til politiet.

- Han har ikke tatt stilling til straffeskyld, og det er planlagt nye avhør. Disse er ikke tidfestet, sier Angen.

Advokaten sier at den drapssiktede i onsdagens avhør gikk mer i detaljer enn han gjorde i avhøret tirsdag i forrige uke. Ifølge advokaten har den drapssiktede erkjent at han var i leiliglheten mandag i forrige uke.

- Han fastholder at hun levde da han gikk,og at han ikke hadde noen tanker om at hun skulle dø, sier Angen.

Angen har tidligere sagt til Trønderbladet at ektemannen ringte til en bror av Nilofer, og bad ham om å ringe etter ambulanse.

- Slåsskamp

Ifølge Angen oppstod det en krangel mellom kone og ektemann. Før på dagen hadde den drapssiktede ifølge advokaten, vært lenge på jobb. Advokaten kjenner ikke til om den drapssiktede dro rett fra jobb og til leiligheten der Nilofer bodde. Ektemannen hadde flyttet ut av leiligheten to-tre måneder før og inn til en kjenning av ham, ifølge advokaten.

- Krangelen kan ikke knyttes opp mot omsorgen for ungen og hvor ungen skulle bo. Det er ikke kommet fram hva de kranglet om, og det er ikke kommet fram noen indikasjon på at han visste at han var anmeldt den dagen, sier Angen.

Ifølge Angen oppstod det en slåsskamp eller et basketak.

- Han hevder at hun startet dette. Han skal ha tatt en form for matkniv som han fant i leiligheten. Hva som er dødsårsaken, kan jeg ikke si noe om fordi det er klausulert, sier Angen.

Advokaten sier at han er pålagt ikke å opplyse om dødsårsaken i denne saken.

Politiet har opplyst at det er bare en siktet i saken, og advokat Angen sier at ektemannen ikke er siktet for å ha planlagt å drepe kona. Æresdrap har ifølge advokaten ikke vært et tema.

Les også: - kranglet om ei regning

Siktede er avhørt om det som skjedde mandag kveld i leiligheten på Kuhaugen.