Etterforskningsleder John Konstad ved Sør-Trøndelag politidistrikt ber om at alle som la merke til noe som kan settes i forbindelse med drapet mandag kveld på Kuhaugen, om å ta kontakt med politiet.

Tidsrom

- Vi ønsker tilgang til observasjoner som er gjort i Melhus sentrum på mandag i perioden 17-21.20, sier Konstad.

Tilsynelatende små opplysninger kan også være viktig for politiet slik at politiet kan legge puslespillet, forteller Konstad.

Les også: Minnes en uredd og modig elev

Les også: Nilofers far: - Det er vanskelig å snakke om det

Klokka 21.20 var den drapssiktede pågrepet av politiet. Da hadde han med seg ekteparets toårige sønn i bilen, og barnet ble tatt fra ham og overlatt til barnevernet. Mannen ble kjørt til arresten, og sitter nå i Trondheim fengsel.

Politiet ber altså alle som så noe som kan være interessant for politiet, om å ringe politiet på 02800.

Etterforskninga pågår nå for å kartlegge hva den drepte og den siktede gjorde i timene før drapet. Arbeidsgiveren til den drapssiktede har sagt til Trønderbladet at den drapssiktede jobbet overtid, og var ferdig rundt klokka 16.30.

Elektroniske spor

Bevegelsene til den drapsdømte og den siktede kartlegges gjennom vitneavhør og elektroniske spor. Innhenting av bilder fra Matmeglerens overvåkingskamera er en del av innhentinga av elektroniske spor. Etterforskningslederen ønsker ikke å uttale seg om politiet har mobiltelefonene til ekteparet.

- Vi har gjort en del beslag, og skal gjøre enda mer. De stedene som er aktuelle, er blitt ransaket, sier Konstad.

Hvorvidt den drapssiktede hadde egen bil eller om han tok parets Opel Corsa, ønsker ikke politiet å si noe om.

Konstad vil heller ikke si om drapsvåpenet er funnet, og hvordan Nilofer Naseri ble drept. Obduksjonsrapporten viser at hun døde av ytre skader. Advokaten til den drapssiktede har sagt til Trønderbladet at hans klient brukte en kniv han fant i leiligheten, men det vil ikke politiet kommentere bortsett fra å si at det er en uttalelse advokaten har kommet med.

- Vi ønsker mest mulig uhildede forklaringer i saken, og derfor ønsker vi ikke å gå i detaljer nå. Minst 20 vitner er avhørt, og enda flere vil bli avhørt, sier Konstad.